🇷🇴Cazul Brăila: Unul dintre bărbații care a violat-o pe fetitia din Brăila, era cercetat pentru agresarea sexuală a altei minore…

Detalii teribile continuă să iasă la iveală despre fetița de doar zece ani care a fost abuzată, în urmă cu mai bine de o săptămână, de doi bărbați. Mai exact, unul dintre acesta era cercetat în libetate pentru act sexual cu un minor.Cătălin Drăgan, în vârstă de 30 de ani, este cel care a ademenit-o pe fetița de zece ani, a amenințat-o și a dus-o pe un câmp, unde a violat-o. Coșmarul fetei nu s-a oprit aici, întrucât bărbatul a dus-o într-o casă părăsită, unde a reluat agresiunea.

”Prin acțiunile întreprinse, persoanei vătămate i-au fost create leziuni atât la nivelul regiunii cervico-faciale, cât și la nivelul regiunii genitale”, potrivit referatului prin care Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a cerut arestarea preventivă.

La actele de abuz a participat și Corin Mămăligeanu, un tânăr de 20 de ani, care ar fi ”întreținut și el raporturi sexuale cu victima”.

Seara târziu, cei doi au dus fetița în zona din care ea fusese luată cu forța și au lăsat-o acolo, ameninţând-o să nu spună nimănui ce s-a întâmplat. Fata a ajuns acasă plină de sânge și a fost dusă la spital, iar medicii au anunțat imediat Poliţia.

„Era desfigurată și plină de sânge”- Copila răpită și torturată ore în șir, în Brăila, ar fi fost victima unei răzbunări între clanuri interlope

Acum, însă, a ieșit la iveală faptul că tânărul de 20 de ani este cercetat pentru act sexual cu un minor într-un alt dosar. Cu nouă zile înainte de a o abuza pe fetița de zece ani, Corin Mămăligeanu avusese termen în procesul în care este judecat pentru agresarea altei fete. Pentru că nu s-a prezentat la proces, instanța a amânat judecata până pe 17 ianuarie 2020.

Cei doi tineri au fost reținuți, apoi arestați preventiv, prin decizia Judecătoriei Brăila.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu