🎄🇬🇧Entuziasmat peste măsură de spiritul Crăciunului, un bărbat din Marea Britanie a împachetat întreaga bucătărie in hârtie pentru cadouri!

Entuziasmat peste măsură de spiritul Sărbătorilor, un bărbat din Marea Britanie a împachetat întreaga bucătărie, inclusiv ustensilele, în hartie pentru cadouri de Crăciun.S-a întâmplat în Newcastle, iar “eroul”, așa cum a fost considerat de mulți internauți, a pornit totul de la ceea ce trebuia să fie o simplă glumă.

Soția a avut parte de un mic șoc atunci când a intrat în încăpere, iar în loc de felicitări a pus divorțul în discuție, scrie Mirror Online, citează observator.tv.“Nenorocitul meu de soț a avut ideea strălucită de a împacheta bucătăria. Două ore mai târziu și cu divorțul în discuție, am terminat cu fructele, ouăle, ustensilele și tocătorul”, a scris ea pe Facebook.Nu mai puțin de 28.000 de like-uri a strâns postarea femeii, alături de 44.000 de distribuiri și 47.000 de comentarii.”E un nivel de dedicare pe care eu pur și simplu nu-l am”, a spus un internaut, în timp ce alții s-au rezumat la a-l denumi pe Carl “o legendă vie”.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Sonia Ivănescu