🇷🇴Moș Nicolae a venit și la Nicoleta, fetița de 9 ani din Buzău care s-a pierdut în pădure și a fost găsită după 14 ore de căutări…

Poliţiştii din cadrul IPJ Buzău au făcut daruri de Moş Nicolae unei fetiţe în vârstă de 9 ani, Nicoleta, din satul Recea, comuna Bisoca, o localitate din Munţii Buzăului, care în luna septembrie s-a pierdut în pădure şi a fost găsită după aproape 14 ore de căutări.“O mai ştiţi pe Nicoleta? De Moş Nicolae, am venit să o îmbrăţişăm din nou şi să-i urăm ‘La Mulţi Ani!’. Am revăzut-o câţiva dintre poliţiştii care în seara zilei de 13 septembrie a.c., în jurul orei 19,00, au fost alertaţi de către părinţi, după ce fetiţa nu a mai revenit la domiciliu, deşi plecase în împrejurimi. După o noapte de căutări, a doua zi dimineaţă, în jurul orei 11,00, fetiţa a fost găsită de către poliţişti şi scoasă din ‘Cuibul urşilor’, aşa cum numesc localnicii zona în care Nicoleta a stat peste noapte”, se precizează într-un comunicat al IPJ Buzău.La data de 13 septembrie a.c.,în jurul orei 21.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, PLOSCARU NICOLETA , de 8 ani şi 10 luni, din comuna Bisoca, sat Recea, județul Buzău , a plecat în jurul orei 17.00 de la domiciliu către o locație situată la aproximativ 500 de metri de domiciliu şi nu a revenit.

Fetița de 8 ani, a fost căutată de zeci de polițiști și jandarmi după ce a dispărut, vineri seara de acasă, acesta a fost găsită în viață de salvatori, după 14 ore de căutări.

Micuța a ajuns la Spitalul Județean Buzău, pe secția de pediatrie.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Irina Avram