🇷🇴🚨Prahova-Atenție Șoferi: 5 accidente la Moara Nouă, din cauza poleiului: 3 victime…

Conform IJP Prahova, primul accident a avut loc pe DN1A, la km 80+100 metri, în localitatea Moara Nouă, un autoturism cu 7 ocupanți, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi intrat pe celălalt sens de mers, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu gardul unui imobil.În urma evenimentului rutier au fost transportate la spital trei persoane, la prima vedere una în stare gravă, celelalte două, rănite ușor. Traficul a fost restricționat în zonă.

În urma evenimentului rutier au fost transportate la spital trei persoane, la prima vedere una în stare gravă, celelalte două, rănite ușor. Trafic restricționat.

Victimele, un bărbat în vârstă de 30 de ani și două femei de 32 și 22 de ani, au fost transportate la spitalul județean de urgență din Ploiești. Nu au suferit răni care să le pună viața în pericol.

În aceeaşi zonă au mai avut loc patru accidente rutiere soldate cu pagube materiale, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile meteo. Atfel, au avut loc două tamponări faţă-spate, implicat fiind câte două autoturisme, o tamponare faţă-spate cu trei maşini implicate, iar un autoturim a ieşit în decor lovind un gard.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Irina Avram