🇷🇴Vaslui: Bătaie și amenințări cu drujba, între bărbați și femei…

Bătaie ca-n filme, în jud. Vaslui: scandal și amenințări cu drujba, între bărbați și femeiScandal demn de o comedie neagră într-o localitate din Vaslui. Două femei s-au luat la bătaie cu doi bărbați, într-un magazin sătesc, deranjate că nu au fost salutate. Încinși de alcool, combatanții nu au putut fi despărțiți decât de polițiști. 

Polițiștii au stabilit că, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, cinci persoane și-au adus amenințări, s-au agresat fizic și au distrus atât geamul de la o ușă de acces într-un magazin, cât și o porțiune dintr-un gard. 

În timpul altercației, unul dintre participanți, un bărbat de 25 de ani, s-a folosit de o drujbă, pe care a agitat-o pentru a profera amenințări.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii au stabilit că, în seara de 28 noiembrie a.c., ora 19.00,  pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, cele 5 persoane mai sus menționate și-au adus amenințări, s-au agresat fizic și au distrus atât geamul de la o ușă de acces într-un magazin cât și o porțiune dintr-un gard. În timpul altercației, unul dintre participanți, un bărbat de 25 de ani, s-a folosit de o drujbă, pe care a agitat-o pentru a profera amenințări.

„În data de 5 decembrie a.c., față de cele 4 persoane majore a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore iar cursul zilei de astăzi, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.

Redacot Sava Drăghici articol publicat de Emilian Ionescu