🇷🇴După ce a papat toti banii publici pe statui, concerte și lumini de Crăciun, Firea se plânge ca Guvernul Orban a lăsat capitala fără bani!

Primarul general Gabriela Firea a răspuns, duminică, atacului lansat de Ludovic Orban, spunând că premierul a lansat „jihadul” împotriva sa şi că ţevile „nu se repară nici cu whiskey, nici cu mandolina”.Primarul general Gabriela Firea a i-a răspuns, duminică, la Antena 3, premierului Ludovic Orban, care a spus, despre relaţia cu Firea că „cine seamănă vânt, culege furtună”. Firea spune că singurul obiectiv al lui Orban este câştigarea Primăriei Capitalei la alegerile locale, şi pentru a reuşi „a declanşat jihadul” împotriva sa.

„V-a explicat chiar domnul Orban că are un singur obiectiv, nu de a face ceva bun pentru ţară, ci de a schimba primarul general al Capitalei. De altfel îmi spun şi mie prieteni, colegi, cunoscuţi, că domnul Orban a declanşat jihadul împotriva mea şi trebuie să mă atace pe mine. Discută cu tot felul de jurnalişti de investigaţii, să scormonească, să inventeze ceva în legătură cu mine, doar-doar mă vor schimba de la Primăria Generală. Încearcă să racoleze oameni din echipa mea, încearcă să schimbe majoritatea din Consiliul General”, a spus Gabriela Firea.

Primarul general lansează, la rândul său, un atac la premier, spunând că nu s-a schimbat deloc faţă de vremea când era viceprimar.

„De când era viceprimar stătea în biroul care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu ţigări, numai cu persoane pestilenţiale şi văd că domnul Orban nu a făcut niciun efort să depăşească acel nivel”, acuză primarul Capitalei.

Firea mai spune că după atacul lansat de Orban la adresa sa, duminică dimineaţa, consideră că acesta este „egal cu Dragnea”.

„Din punctul meu de vedere Orban este egal cu Dragnea, asta e concluzia pe care pot să o trag, de vreme ce domnul Orban a vorbit în stânga şi în dreapta, dat un guvern jos, nu ca să le fie mai bine românilor, ci ca să adună oameni PPE în plenul european. Ţevile nu se repară nici cu whiskey, nici cu alcool, nici cu cântatul la mandolină. Asta făcea când era viceprimar, probabil că asta face şi acum. E dreptul meu la replică la aberaţiile pe care le-a spus. Înţeleg că s-a dus în calitate de cetăţean, era un cetăţean nemulţumit şi făcea declaraţii, pentru că un premier nu poate să facă astfel de declaraţii care nu au nicio legătură cu realitatea. Deocamdată vorbe în vânt”, a mai spus Firea.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Andrei Marian Mihai