🇷🇴Gabriela Firea: “Campania pentru alegerile locale din 2019 a debutat urât”

Firea a declarat că „a debutat urât campania pentru alegerile locale” din 2020 și că liderii PNL și ALDE, Ludovic Orban și Călin Popescu Tăriceanu, au lansat atacuri la adresa sa pentru că și-a anunțat candidatura la un nou mandat.Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică seară la România TV că „a debutat urât campania pentru alegerile locale” din 2020 și că liderii PNL și ALDE, Ludovic Orban și Călin Popescu Tăriceanu, au lansat atacuri la adresa sa pentru că și-a anunțat candidatura la un nou mandat.

„(Ludovic Orban) dovedeste ca nu stie administratie, nu cunoaste, nu a facut nicio evolutie de cand a fost viceprimar si nu s-a remarcat cu nimic pentru bucuresteni. Subtirimea cunostintelor sale se va resfrange si asupra oamenilor, de aceeasi superficialiate va da dovada si la guvernare si vom pierde toti”, a zis Firea.

„Nu stiu cui foloseste aceasta alianta (Tariceanu-Orban), pentru ca nu foloseste cetatenilor. Le dau inca credit, poate au venit consilieri in anturajul celor doi domni care i-au dezinformat. Le recomand să se mai informeze zilele urmatoare si sa-si ajusteze mesajul public”, a mai declarat primarul Capitalei.

„A debutat urat campania pentru alegerile locale”, a adăugat Firea.

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat duminică, despre Gabriela Firea, că trebuia să se asigure că procedura de licitație în cazul autobuzelor Euro 6 este transparentă și că nu este „dirijată” către compania turcească, care a câștigat licitația. Acesta a mai spus că nu crede că rezultatele licitațiilor sunt coincidențe.

Ludovic Orban a declarat, duminică dimineață, că a avut discuții de la distanță cu primarul capitalei Gabriela Firea. Premierul a criticat investițiile de “sute de milioane” în companiile municipale care “nu fac nimic”, subliniind că rezultatele mandatului Gabrielei Firea sunt “egale cu zero”.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Sonia Ivănescu