🇷🇴Gabriela Firea se vrea încă patru ani la conducerea Primăriei Capitalei…

Gabriela Firea a anunțat, duminică, faptul că va candida pentru un nou mandat de primar al Capitalei, informează Mediafax.„Vreau să termin ceea ce am început. Nu văd de ce nu aș candida”, a spus Firea.

„Dacă sunt sănătoasă, ceea ce sunt acum și mulțumesc medicilor de la Cantacuzino și Colentina, cu siguranță doresc să candidez pentru că vreau să termin ceea ce am început. Nu văd de ce nu aș candida, pentru că trei ani de zile am muncit de dimineața până noaptea. Familia nu m-a văzut decât în weekend-uri. Nu mai vorbesc de sacrificii”, a spus primarul Gabriela Firea.

Firea a lansat și o provocare premierului Ludovic Orban: „Îl aștept pe domnul Orban în emisiune oricând să lămurim chestiunile administrative. Dacă este în stare. Eu cred că nu este”, a spus primarul general.

Ludovic Orban a declarat, duminică dimineață, că a avut discuții „de la distanță” cu primarul capitalei Gabriela Firea. Premierul a criticat investițiile de „sute de milioane” în companiile municipale care „nu fac nimic”, subliniind că rezultatele mandatului Gabrielei Firea sunt “egale cu zero”.

Gabriela Firea este la primul mandat de primar al Capitalei.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Sonia Ivănescu