🇺🇸Rapperul american Juice Wrld a murit în aeroportul Midway din Chicago, la doar 21 de ani…

Tristețe în lumea muzicii rap din Statele Unite ale Americii. Artistul Juice Wrld s-a prăbușit pe aeroportul Midway din Chicago. Acesta va fi înmormântat la doar 21 de ani, iar fanii sunt și acum în stare de șoc.Juice Wrld a murit la vârsta de 21 de ani

Artistul a fost unul dintre cei mai de succes pentru genul de muzică pe care îl aborda. S-a remarcat de-a lungul ultimilor ani cu colaborări cu mari artiști ai industriei.

A cântat cu Nicki Minaj, acesta fiind cel mai mare nume care a vrut să își lege imaginea de tânărul interpret de versuri de stradă.

Pe 2 decembrie și-a ținut ziua de naștere

Presa americană a scris că tânărul muzician a fost dus de urgență la spital direct de pe aeroportul din Chicago, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul acestuia.

Juice Wrld se afla pe aeroportul din Chicago deoarece de acolo avea un zbor spre California.

Băiatul de 21 de ani a fost găsit prăbușit la podea, în zona de check-in, având sânge la gură, însă conștient.

Moartea acestuia survine la doar 6 zile de când și-a aniversat vârsta de 21 de ani. Acesta se născuse pe 2 decembrie 1998. Nu se cunosc deocamdată cauzele decesului, însă presa tabloidă speculează că e posibil să fi făcut un atac cerebral ori să fi fost sub influența stupefiantelor.

Toate detaliile legate de moartea sa vor fi stabilite acum de medicii legiști care vor efectua necropsia.

Sursele de inspirație pentru Juice Wrld (Jarad Anthony Higgins pe numele din buletin) au fost, conform propriilor sale declarații, Kurt Cobain, U2 și Queen.

Redactor Sava Draghi articol publicat de Emilian Ionescu