🇷🇴🎄🎉🍾Românii se pregătesc de Revelion. Au mai rămas doar trei săptămâni și se sfârșește anul 2019…

Sărbătorile bat la ușă. Iar agențiile de turism numără deja clienții care și-au cumpărat vacanțe la munte, city break-uri sau destinații exotice. În hoteluri şi restaurante cu greu se mai găsesc locuri libere, așa ca grăbiți-vă daca vreți sa mai apucați oferte.Autorităţile locale ale mai multor oraşe îşi invită locuitorii pe 31 Decembrie, la miezul nopţii, la petrecerea de Anul Nou.

La Sibiu, Revelionul va fi organizat şi anul acesta în Piaţa Mare, Primăria a cheltuit 800.000 de lei pentru petrecere, iar la Timişoara petrecerea dintre ani va fi în Piaţa Victoriei.

În Bucureşti, primăria pregăteşte o petrecere în aer liber în Piaţa Constituției, unde vor cânta artişti cunoscuţi ai momentului.

Clădirile istorice din zona centrală a capitalei vor fi iluminate spectaculos, iar la miezul nopţii focul de artificii va dura 15 minute.

In capitala Ardealului este forfotă mare și anul acesta, Cluj-Napoca, oraşul ales de 20.000 de oameni pentru noaptea dintre ani are pregătite zeci de petreceri, însă cea mai importantă este organizata de primăria orașului.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Andrei Marian Mihai