🇷🇴Bârlad: Răpită, tâlhărită si sechestrată, din dragoste!

Cosmar pentru o femeie care a venit în România sã-si petreacã sãrbãtorile de iarnã.Visa sã petreacã Crãciunul si Revelionul acasã, în liniste, alãturi de cei dragi. Destinul i-a hãrãzit însã, cu totul altceva.

În Autogara Bârlad a fost rãpitã, tâlhãritã si sechestratã de fostul concubin, ajutat fiind, chiar de tatãl si fratele ei! Politistii Biroului de Investigatii Criminale Bârlad l-au retinut pe concubin si pe tatãl tinerei rãpite, pentru sãvârsirea infractiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhãrie si tulburarea ordinii si linistii publice. Surprizã, însã! Judecãtorii au fost milostivi cu cei doi bãrbati. Ca sã fie „linistitã” femeia de Sãrbãtori, acestia au fost pusi sub control judiciar!

Tania P., de 23 de ani, originarã din satul Hreasca, comuna Coroiesti, care lucreazã în strãinãtate, si-a propus sã vinã acasã de Sãrbãtori pentru a fi alãturi de familie. Femeia nu s-a gândit o clipã cã sãrbãtorile linistite la care visa se vor transforma într-un cosmar. Aceasta a avut un concubin, din comuna Iana, cu care are si un copil, dar de care s-a despãrtit din cauza neîntelegerilor si a bãtãilor. Ea a plecat în strãinãtate la muncã, el a rãmas cu copilul. Numai cã el o vrea înapoi cu orice pret, asa cã si-a pus în cap sã o ia cu forta, dacã de bunã voie nu se poate. Asa cã Bogdan G., de 33 de ani, din comuna Iana si-a luat doi „complici” pentru a-si pune planul în aplicare. Pe tatãl (51 de ani) si fratele Taniei (24 de ani), pe care i-a convins cã femeia trebuie sã vinã acasã, chiar si cu forta, pentru cã el o iubeste! Si asa, când a ajuns acasã Tania, la Hreasca, a avut o ceartã serioasã cu familia si cu „fostul’, Bogdan G., iar ea a decis sã se întoarcã în strãinãtate, deoarece nu mai avea ce cãuta acasã, unde nu era doritã. Mai mult, chiar era împinsã cu forta în bratele unui concubin pe care nu-l mai dorea. A ajuns în Autogara Bârlad, pe 2 decembrie, iar acolo a fost gãsitã de Bogdan G., care împreunã cu tatãl femeii si fratele ei, au luat-o de pe peron cu forta, fãcând un adevãrat tãrãboi. Au bãgat-o în masina concubinului, i-au luat telefonul si banii, apoi au dus-o la Hreasca, unde au sechestrat-o, ca sã-si bage mintile în cap si sã se întoarcã la concubin! Într-un final femeia a reusit sã fugã, a anuntat politia la 112 si asa cosmarul ei a luat sfârsit. Politistii împreunã cu mascatii au descins pe 7 decembrie la Bogdan G acasã, în comuna Iana, l-au retinut si apoi împreunã cu complicii sãi la „Rãpirea din Aurogarã”, au ajuns cu totii în fata procurorului la Parchetul Bârlad.

Control judiciar pentru fapte destul de grave!

„Politistii Biroului de Investigatii Criminale Bârlad al Politiei Municipiului Bârlad au probat activitatea infractionalã a trei bãrbati, în vârstã de 24, 51 si 33 de ani, din comuna Coroiesti, respectiv comuna Iana, judetul Vaslui, bãnuiti de comiterea infractiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhãrie si tulburarea ordinii si linistii publice. În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit faptul cã, în ziua de 2 decembrie a.c., ora 16.00, pe fondul unor neîntelegeri mai vechi, bãrbatii sus-mentionati au tulburat ordinea si linistea publicã în zona autogãrii din municipiul Bârlad. Acolo, acestia, prin violentã, au deposedat o rudã de-a lor,o femeie în vârstã de 23 de ani, din comuna Iana, de telefonul mobil si au lipsit-o de libertate în mod ilegal. Victima a fost transportatã cu o masinã, împotriva vointei sale, de la Bârlad pânã în localitatea Hreasca, comuna Coroiesti, judetul Vaslui. În data de 6 decembrie a.c., fatã de cei 2 bãrbati, fostul concubin respectiv tatãl victimei, s-a luat mãsura retinerii pentru o perioadã de 24 de ore, iar în cursul zilei de astãzi, acestia au fost prezentati Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, care a dispus mãsura preventivã a controlului judiciar pentru o perioadã de 60 de zile. Bãrbatul de 24 de ani este cercetat în stare de libertate.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sursa vremeanoua.ro