🎥🔮Au fost anunțate nominalizările pentru ediția a 77-a a Globurilor de Aur!

„The Irishman„, „Joker” și „Once upon a time în Hollywood” se numără printre filmele favorite la marile categorii.În acest an, patru pelicule produse de platforma Netflix au fost nominalizate la Globurile de Aur. Premiile vor fi decernate în a 77-a ediție, organizată pe 5 ianuarie.

”The Irishman” – filmul regizat de Martin Scorsese și lansat luna trecută de Netflix concurează pentru premiul de la categoria cel mai bun film dramă. Îi are în rolurile principale pe Robert de Niro și Al Pacino.

„Joker” – filmul cu cele mai multe încasări pentru o peliculă cu restricții de audiență de până acum, a fost nominalizat la aceeași categorie. Pelicula Warner Bros îi aduce lui Joaquin Phoenix – cel care l-a interpretat pe Joker, o nominalizare la Globurile de Aur pentru cel mai bun actor într-o dramă.

Încă două producții NETFLIX – ”Marriage Story” și „The Two Popes” au fost nominalizate la categoria cea mai bună dramă, alături de filmul „1917”.

„Once upon a time in Hollywood” – ultimul film al lui Tarantino, cu Leonardo di Caprio și Brad Pitt, a fost nominalizat la categoria cea mai bună comedie sau musical, altături de „Dolomite is my name„, „Jojo Rabbit„, „Knives Out” și „Rocket Man” – un film inspirat din viața lui Elton John.

Scarlett Johansson a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță într-o dramă pentru rolul din „Marriage Story„, iar Christian Bale pentru cel mai bun actor într-o dramă pentru rolul din „Ford vs. Ferrari„, iar Leonardo Di Caprio a primit o nominalizare pentru rolul din ”Once Upon a time în Hollywood”.

Cât despre seriale TV, „The Crown” a primit o nominalizare pentru cel mai bun serial dramă, alături de „Killing Even” sau „Big Little Lies„, iar serial de succes ”Cernobâl” a primit o nominalizare la categoria cea mai bună mini serie TV.

sursa: europafm.ro