🇷🇴Cel mai grandios spectacol de patinaj din lume, Kings on Ice, ajuns și la Cluj a provocat furia spectatorilor veniți să-l vadă pe Evgheni Plushenko!

Unul dintre cele mai grandioase spectacole de patinaj din lume, Kings on Ice, a ajuns la Cluj.Spectacolul trebuia să fie grandios și îi avea cap de afiș pe campionul olimpic Evgheni Plushenko și pe violonistul Edvin Marton.

Cei care au plătit bani mulți pentru a participa la spectacol spun că totul s-a transformat într-un dezastru. Spectatorii au văzut cum Evgheni Plushenko a căzut pe gheața de la Cluj.

Fanilor li s-au promis trei ore de spectacol, însă a fost doar o oră în care patinatorii au fost nevoiți să evite crăpăturile și țevile. În aceste condiții improprii, dublul campion olimpic a lovit o conductă de pe mijlocul patinoarului și apa a început să țâșnească. Patinatorul susține că a avut peste 3.000 de spectacole dar că acest dezastru nu l-a văzut niciodată.

”Gheaţa ne-a dezamăgit, pe lângă gaura din mijlocul patinoarului, pe care toată lumea o înconjura cu grijă, până la sfârşitul spectacolului, gheaţa a început să se topească şi să se crape, dar tot am riscat să sar cu Sanya (n.r. – fiul său).El a sărit şi a căzut, am sărit şi eu, am lovit o conductă de apă cu o patină şi a fost ca Fontana di Trevi. Aţi văzut vreodată aşa ceva? Eu, cu siguranţă, nu am văzut!”, a mai spus olimpicul. Cei care au cumpărat bilete la acest eveniment își cer acum banii înapoi de la edilul Emil Boc.

Sincer, nu mă aşteptam să văd sala plină la un eveniment organizat atât de devreme. Am patinat mai mult de 3.000 de spectacole de-a lungul vieţii mele, dar nu am avut niciodată astfel de probleme cu gheaţa (problemă care nu a fost rezolvată până la urmă) şi nu am patinat niciodată pentru public atât de devreme dimineaţa.Gheaţa ne-a dezamăgit oricum, pe lângă gaura din mijlocul gheţii, pe care toată lumea o înconjura cu grijă, până la sfârşitul spectacolului, gheaţa a început să se topească şi să se crape, dar tot am riscat să sar cu Sanya (n.r. fiul său) în final. El a sărit şi a căzut, am sărit şi eu, am lovit o conductă de apă cu o patină şi a fost ca Fontana din Trevi.

Aţi văzut vreodată aşa ceva? Eu, cu siguranţă, nu am văzut! Am avut astfel de spectacol de neuitat. Nu-mi pot imagina ce vor face organizatorii cu compania care trebuia să asigure gheaţa, dar ieri spectatorii au vrut să ne „sfâşie” din cauza amânării spectacolului, iar astăzi, la final am fost ovaţionaţi în picioare! În Europa, oamenilor încă le place patinajul ceea ce este foarte frumos! Mulţumesc Cluj-Napoca, multă dragoste”, a fost mesajul campionului rus.Organizatorii returnează banii spectatorilor

Firma care a organizat spectacolul a anunțat că va returna banii cheltuiți pe bilete spectatorilor. Show-ul trebuia să înceapă sâmbătă seara la ora 19:00, iar mii de oameni au așteptat în frig să intre la spectacol până când au fost anunțați că show-ul nu poate avea loc. Prețul biletelor la show-ul Kings on Ice a fost între 111 lei și 330 de lei.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Sonia Ivănescu