🇷🇴Dorel lovește la Constanța: Pentru că nu a știut să scrie, un polițist a reușit să amendeze o altă societate decât cea vinovată…

Un poliţist local din Constanţa, pe nume Pulbere, a avut dificultăţi în completarea unui proces verbal după ce a dat o amendă.Poliţistul, care a scris cel mai probabil după dictarea colegului său, a amendat societatea „Bogdan Bogdan Dan Lift”, deşi trebuia să sancţioneze BBD Lift SRL.

Potrivit Mediafax, poliţistul a dat amenda pentru o maşină parcată neregulamentar. Autoturismul cu pricina aparţinea societăţii BBD Lift SRL, însă agentul constatator, al cărui nume de familie este Pulbere, a avut dificultăţi în înţelegerea numelui firmei. Astfel, colegul său care îl însoţea i-a citit numele firmei (BBD Lift), folosind nume proprii pentru fiecare literă: Bogdan Bogdan Dan Lift, se arată în postarea de pe Facebook.

Necunoscând această convenţie, poliţistul Pulbere a completat procesul verbal cu tot cu nume proprii, astfel că firma amendată a fost, în cele din urmă, Bogdan Bogdan Dan Lift SRL, societate care nu există în evidenţele Registrului Comerţului.

Postarea a stârnit amuzamentul internauţilor pe reţeaua de socializare.

„E nul procesul verbal. Ca ei”, a comentat un internaut, în timp ce altul a scris dezamăgit: „Mare ţi-e grădina Ta, Doamne…”.

Postarea completă de pe Facebook:

“Agenţii… Praf şi Pulbere de la Poliţia Locală atacă! Victima, un proces verbal făcut… praf şi pulbere

Maşina unei societăţi din Constanţa, BBD Lift SRL, a fost parcată neregulamentar pe 30.11.2019, pe strada Pescarilor. Asta, pentru că angajaţii s-au grăbit să salveze o persoană blocată în lift. Pe fază, ca întotdeauna, poliţiştii locali şi-au făcut imediat datoria şi au ajuns la faţa locului. Numai că o simplă completare a procesului verbal a devenit, se pare, o corvoadă. Probabil că agenţii nu s-au înţeles între ei asupra numelui societăţii, iar cel care a dictat a fost nevoit să foloseascăa nume proprii pentru fiecare iniţială. Practică folosită în general de taximetrişti. Ce a ieşit…în loc de numele BBD Lift, pe procesul verbal a apărut… BOGDAN BOGDAN DAN Lift. Agentul care a completat documentul se numeşte Pulbere. Cel mai probabil colegul său se numeşte Praf, că la cum a ieşit procesul verbal… Chiar dacă a primit o amendă mare, patronul societăţii s-a declarat bucuros că, în sfârşit, după mulţi ani, a elucidat un mister şi a aflat ce însemnătate au iniţialele firmei. Drept urmare o va modifica la Registrul Comerţului”.

Reprezentanţii Poliţiei Locale din Constanţa nu au oferit, până acum, un punct de vedere.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Emilian Ionescu