🇷🇴Marcel Ciolacu: PSD nu va depune moțiune de cenzură după asumarea răspunderii Guvernului Orban pe modificarea legilor justiției..

PSD nu va depune o moțiune de cenzură, după asumarea răspunderii Guvernului Orban pe modificarea legilor justiției, OUG 51 privind transportul școlar și legea plafoanelor bugetare, declară la RFI președintele interimar al formațiunii, Marcel Ciolacu, șeful Camerei Deputaților.“Fără să fiu interpretat nici ironic, nici prea critic, până acum, guvernarea Orban nu există. Singura decizie a guvernării a fost să ne împrumutăm cu zece miliarde și la costuri destul de substanțiale (…). Semnalele mai ales economice prin Ministerul de Finanțe sunt foarte-foarte slabe și incoerente”, spune Ciolacu.

Întrebat dacă PSD își asumă greșelile făcute la guvernare, liderul interimar al partidului a răspuns: ”Ni le-am asumat și le-am și plătit, prin votul electoral\”\”.

Ciolacu a mai spus că, în domeniul economic,  PSD-ul nu are ce să-și asume.

,,Să nu uităm că am avut cea mai mare creștere economică din Europa, la un moment dat, am continuat trendul de creștere economică (…). Eu aș dori mai multă responsabilitate din partea Guvernului Orban, mai puține lamentări și să vină cu lucruri concrete”, a declarat Ciolacu.,

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Irina Avram