🇷🇴Fostul premier al României Viorica Dăncilă, trece prin momente foarte grele…

Fostul premier al României trece prin momente foarte grele.După eșecul cauzat de alegerile preziențiale și demisia din postul de președinte PSD, Viorica Dăncile se confruntă cu o situație foarte dificilă. Se pare că singura ei mătusă din partea mamei a încetat din viață.

Doamna Dăncilă avea o relație foarte apropiată cu mătușa sa. Deoarece femeia nu a avut niciodată copii, între cele două s-a creat o legătură foarte puternică. În ultimii săi ani de viață, mătușa ei a locuit chiar alături de Viorica, care și-a dorit să îi facă viața cât mai frumoasă și să se asigure că are toate cele necesare.

Sfârșitul de an va fi unul foarte trist pentru fostul prim-ministru. Viorica Dăncilă va fi nevoită să se concentreze acum pe problemele din familia sa. Ea va fi cea care va face toate pregătirile pentru înmormântare și se va asigura că tradițiile sunt respectate cu strictețe.

Femeia va fi înmormântată în Teleorman, în locul său natal. Confrom apropiaților, Viorica era singura apropiată a bătrânei. Acum, ea este nevoită să o conducă pe ultimul drum.

Cu toate acestea, trebuie menționat că mătușa ei a avut motive să fie mândră de ea. Viorica a fost prima femeie care a îndeplinit funcția de prim-ministru în România și a deschis un drum pentru femeile de pretudindeni din politica românească.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Emilian Ionescu