🇬🇧Marea Britanie: Kate Middleton apariție refinată în cadrul unei gale de la Palatul Buckingham! (📸Foto)

Aseară, familia regală britanică a fost din nou în centrul atenției grație evenimentului găzduit de suverană la Palatul Buckingham.Ducesa de Cambridge și soțul ei, Ducele de Cambridge, au fost de asemenea prezenți, jucând rolul gazdei pentru înalți oficiali. Pentru această ocazie, ce a purtat un „white tie code”, Kate a ales o creație a designerului Alexander McQueen, cel care i-a semnat și alte ținute de gală.Așa cum ne-a obișnuit și până acum, Ducesa de Cambridge a ales o rochie cu un croi simplist, însă nu mai puțin flatant pentru silueta ei silfidă. Dintr-o catifea fină, rochia Alexander McQueen i-a venit ca turnată ducesei de 37 de ani, mai ales că prezenta un decolteu chic, în V.

Lungă până în pământ, așa cum impune dress-code-ul acestui tip de eveniment, rochia a fost o alegere cât se poate de stilată. Iar culoarea – blue navy ori „albastru regal” – este una pe care Kate și alte regalități obișnuiesc să o poarte în cadrul evenimentelor festive.

A purtat tiara care i-a aparținut Prințesei Diana

Kate a avut grijă ca rochia ei de gală, de-un albastru regal, să fie accesorizată cu o tiară, așa cum impune un astfel de eveniment. Cea aleasă de ea a fost tiara care i-a aparținut Prințesei Diana, și anume Lover’s Knot tiara.De altfel, nu este prima oară când Kate alege această tiară. Ea a purtat-o, pentru prima dată, în cadrul recepției anuale Diplomatic Corps în decembrie 2015. Bijuteria aparținuse Prințesei Diana și fusese primită de la suverană în ziua nunții cu Prințul Charles, în 1981.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Irina Avram