🇷🇴Cazul Caracal: Ştefan Risipiţeanu, transferat la Penitenciarul Jilava…

Complicele ucigașului din Caracal a fost transferat joi la Penitenciarul Jilava. Ştefan Risipiţeanu a fost audiat la sediul Poliţiei Române în dosarul fetelor dispărute din Caracal.Anchetatorii au decis apoi tranferarea individului din Arestul Central la Penitenciarul Jilava, unitate care beneficiază şi de spital, dat fiind starea de sănătate precară a suspectului. 

Noua rundă de audieri are loc în contextul în care Risipițeanu a reconoscut că a violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă.

Ştefan Risipiţeanu le-a spus anchetatorilor, la audierile de miercuri, că la câteva zile după ce a întreţinut relaţii sexuale cu Luiza a mers din nou la locuinţa lui Gheorghe Dincă şi a întrebat de fată. Potrivit acestuia, Gheorghe Dinca i-ar fi mărturisit că fata a plecat acasă.

„După câteva zile l-am întrebat pe Dincă dacă o mai are pe fată la el însă mi-a spus că fata a plecat acasă”, a declarat Ştefan Risipiţeanu, potrivit România TV.

Cel care-și spune Fane ar avea mari probleme de sănătate. Câteva surse au precizat că acesta ar suferi de o boală incurabilă. De altfel, un echipaj medical a intervenit la Arestul Central pentru a-i acorda primul ajutor la scurt timp după ce a fost reţinut de DIICOT.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Ghicioi Mariana