🇷🇴Familie din Buzău, într-o situație dureroasă, de Sărbători, afla cum ii poți ajuta…

Luna cadourilor i-a găsit pe cei patru copilași ai Rodicăi Hogea înghesuiți într-o cămăruță întunecată, singura care a supraviețuit incendiului de astă-vară, care le-a mistuit casa.Câțiva oameni de bine au organizat o campanie umanitară și cer ajutorul semenilor pentru a le face celor cinci viața mai ușoară.

„În prag de sarbatori, haideți sa fim alaturi de o familie din localitatea Padina, judetul Buzau, care trăiește o adevarata dramă .

În urma unui incendiu care a pornit de la un scurtcircuit la instalatia electrică, locuința a fost puternic avariată. In micul spatiu ce le-a mai ramas, mama isi creste cu greu cei 4 copii cu varste cuprinse intre 11 luni si 11 ani. Acestia se intretin doar din ajutor social si alocatiile copiilor.

Facem un apel catre toti cei care doresc sa ajute această familie. Orice suma de bani, hăinuțe sau alimente sunt un dar nesperat. Haideti sa le facem sarbatorile mai frumoase acestor copii!”, este apelul lansat de Alexandra Marinovici Grigore, cadru didactic la Liceul din Pogoanele.

Pentru că există printre noi oameni dispuși să ofere din puținul lor celor aflați în nevoie, afișăm mai jos datele de contact ale celor implicați:

Hogea Rodica:  0769.944.638

Marin Cornelia-Andreea – IBAN: RO64BRDE100SV64694381000, in RON, B.R.D. – G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Sonia Ivănescu