🇷🇴Focșani: Sute de apartamente au rămas fără apă și căldură!

Sute de apartamente din cartierul Bahne, Focşani, au rămas astăzi fără apă caldă şi căldură, după ce agentul termic a fost întrerupt de la primele ore ale dimineţii pentru lucrări de reabilitare a reţelelor, potrivit Agerpres.“Agentul termic a fost întrerupt astăzi în cadrul lucrărilor de reabilitare a conductelor de transport a agentului termic şi apei calde. Avem câteva lucrări care necesită întreruperea furnizării, iar constructorul ne-a adus la cunoştinţă că este obligatoriu să le facă cât mai curând posibil. Dacă nu le-am fi făcut acum, ar fi trebuit să le facem în ianuarie şi am observat că nu este chiar atât de frig afară, de aceea am preferat să le facem acum”, a spus primarul Municipiului Focşani, Cristi Misăilă.

Furnizarea agentului termic a fost întreruptă, începând cu ora 8:00, în 18 puncte termice ale societăţii de termoficare ENET care deservesc blocurile din cartierul Bahne, precum şi mai multe instituţii din zonă.

Sistemul de termoficare din Focşani, ENET SA, a intrat din anul 2011, într-un amplu proces de modernizare şi reabilitare. La sfârșitul lunii noiembrie, Primăria Focşani a lansat etapa a doua de reabilitare a sistemului de termoficare, în valoare de peste 70 milioane lei.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Emilian Ionescu