🇷🇴CTP: Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple…

Gazetarul Cristian Tudor Popescu invitat la Digi24, este de părere că trebuie să existe o decență a consumului și a achizițiilor, indiferent de starea materială pe care o ai.În acest context, el spune că achiziția unei mașini de 70.000 de euro – cum a fost cazul tânărului vlogger Selly – relevă „niște probleme interioare” care nu sunt simple.

Întrebat ce este rău în asta, Cristian Tudor Popescu a răspuns: „Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a punctat Cristian Tudor Popescu în emisiunea „Cap limpede” de la Digi24.

Selly a plătit pe mașină suma de 70 de mii de euro. Și-a cumpărat-o cu o lună în urmă, la puțin timp după ce a luat permisul de conducere. Și-a afișat permisul cu mândrețe la premiile The Artist. Când și-a luat prima mașină, un Mercedes Cls 2019 450 4M, i-a făcut inaugurarea pe Instagram, alături de mesajul: „Azi mi-am luat mașina visurilor mele”.

Din noiembrie, de când a achiziționat mașina, și până acum, Selly a postat constant fotografii pe Instagram cu bolidul de lux. Însă viața autoturismului nu a fost lungă, întrucât Selly a fost implicat într-un accident rutier, pe care chiar el l-ar fi provocat.

În urmă cu aproximativ 24 de ore, Selly a postat pe Instagram un story în care își anunța fanii că este trist și îi îndemna pe aceștia să cumpere bilete la filmul 5Gang, pentru ca el să se simtă mai bine.

“Sunt trist. Dacă vreți să nu mai fiu trist că am făcut accident, trebuie să vă cumpărați bilete la filmul 5Gang. Biletele sunt deja la vânzare. Mulțumesc”, a spus Selly.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Sonia Ivănescu