🇷🇴Emil Constantinescu dezminte stirea ca a fost internat la Spitalul Elias!

Fostul preşedinte Emil Constantinescu a ajuns vineri la Spitalul Elias unde i s-a facut o tomografie abdominala.Intr-un mesaj transmis presei de la cabinetul lui Emil Constantinescu se spune ca fostul presedinte şi-a făcut analizele de rutină, aşa cum procedează în fiecare an. 

“Ştirea apărută recent în presă, conform căreia preşedintele Emil Constantinescu a fost internat de urgenţă, acuzând grave probleme de sănătate, este falsă. Preşedintele Constantinescu şi-a făcut, într-adevăr, analizele de rutină, aşa cum procedează în fiecare an. Mai mult, în ultima perioadă nu a fost „spitalizat de mai multe ori”, aşa cum s-a scris, ci a fost supus unor investigaţii medicale, necesare şi obligatorii, în perioada de convalescenţă după gripa pe care a contractat-o.

În 10 decembrie 2019, preşedintele Constantinescu a participat, la BNR, la prezentarea volumului 3 al trilogiei „Resursele minerale ale României. Resurse energetice”, precum şi la lansarea cărţii „România în timpul administraţiei Emil Constantinescu” scrisă de istoricul Alex Mihai Stoenescu.

În 16 decembrie va fi prezent la şedinţa solemnă comună a Parlamentului României, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989; în 19 decembrie va participa la evenimentul organizat de Guvernul României, „30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989″ şi va fi prezent la ceremonia de depunere a jurământului, în Parlamentul României, de către preşedintele Klaus Iohannis”.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Sonia Ivănescu