🇷🇴Primele declarații oferite de Mihai Fifor după audierea in cazul șpăgilor de la PSD Arad…

Fostul ministru de Interne, Mihai Fifor, și fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, au fost audiați la DNA Timișoara în calitate de martori în dosarul șpăgilor încasate la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara.Fostul ministru de Interne, Mihai Fifor, a declarat vineri, la sediul DNA Timișoara că sprijină activitatea instituțiilor abilitate să facă lumină în acest caz.

„E important să se finalizeze și să se ducă la sfârșit acest caz”, a spus Mihai Fifor la ieșirea de la audieri.

La sediul DNA Timişoara este aşteptat şi fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc.

DNA a anunţat oficial, marţi, infracţiunile de care sunt acuzaţi cei vizaţi în dosarul de corupţie de la DRDP Timişoara, dar şi modul cu se desfăşura activitatea infracţională.

Infracţiunile se derulau sub protecţia conducerii instituţiei, contra unor sume lunare de bani, iar angajările se făceau pe linie de partid, tot în schimbul banilor.

„Şefii din cadrul D.R.D.P Timişoara sau în alte instituţii locale sau regionale, susţinute de partid în acele funcţii, ar fi avut obligaţia de a plăti o taxă lunară la casieria organizaţiei judeţene de partid, cuantumul taxei raportându-se la funcţia deţinută”, au precizat procurorii.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Sonia Ivănescu