🇷🇴Unde dai și unde crapă! Scandal ca la ușa cortului intre Olguța Vasilescu și Rareș Bogdan!

Scandalul între Olguţa Vasilescu şi Rareş Bogdan continuă puternic în mediul online.Pe tot parcursul zilei de joi aceştia s-au jignit permanent pe reţelele de socializare, totul plecând de la momentul în care protestatarul Marian i-a cerut demisia lui Raed Arafat, iar Olguţa l-a făcut retard pe Marian Ceauşescu.

În mai multe mesaje, Olguţa l-a făcut pe Rareş Bogadan „mitocan”, iar reprezentantul PNL i-a spus că este doar o „duduie”. Acum, când ţara arde şi Olguţa se plictiseşte, aceasta mai postează un mesaj pe Facebook legat de plafonarea pensiilor speciale şi de acţiunile lui Rareş Bogdan.

”Dacă domnu’ Rareș a terminat cu lecțiile și ora la cosmetică de cănit sprâncene, poate ne explică și de ce guvernul lui a susținut abrogarea ordonanței de plafonare a pensiilor speciale și le-a făcut să se dubleze! Că el răgușise în campanie mințind că PNL vrea eliminarea tuturor pensiilor speciale… Nu ne mai ține ocupați cu replicile că avem treabă să arătăm cum sunteți fără fard! ”, a scris Lia Olguța Vasilescu.

Atacul pe această temă de pe Facebook pleacă de la faptul că Ministerul Munciina transmis în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților că nu susține aprobarea OUG 59/2017, ordonanţă care a plafonat pensiile speciale.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Irina Avram