🇺🇸🇷🇴Cazul Caracal: Specialiştii FBI au dat dreptate legiştilor români!

Ancheta dispariției Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu, cele două în vârstă de 18, respectiv 15 ani din Caracal, se încheie cu multe semne de întrebare.Anchetatorii nu au reușit să afle ale cui sunt rămășițele găsite în pădurea de lângă Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei Melencu.

După aproximativ 9 luni de la dispariția primei victime, ancheta în cazul Caracal se apropie de sfârșit. Gheorghe Dincă, suspectul în vârstă de 66 de ani care a declarat că le-a ucis pe ambele fete, a fost audiat din nou.

În fața justiției a ajuns și complicele său, Ștefan Risipiceanu, care a recunoscut că știa că vecinul lui a luat-o cu forța de pe o stradă pe Luiza. De asemenea, bărbatul a declarat că au violat-o amândoi.

9 luni de la dispariția Luizei Melencu

Gheorghe Dincă a stat mai puțin de o oră în fața anchetatorilor de la care a aflat că peste câteva zile îl trimit în judecată cu o acuzație în plus. Profanare de cadadvre, pentru că ar fi ars într-un butoi din curte trupurile celor două fete.

Avocatul familiei Melencu, a declarat că Dincă ar fi recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu împreună cu vecinul său.

Conform avocatului Claudiu Lascoschi, suspectul din Caracal, regretă faptele întocmite, și va trimis în judecată.

„El regretă ce a făcut, regretă foarte mult, este spăsit, dar din păcate nu ajută la nimic. Așteaptă să fie trimis în judecată, a fost parcă puțin mai agitat, dar la el stările diferă de la o zi la alta”, spune Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a fost luată la ocazie de către Gheorghe Dincă. De atunci fata nu a mai fost văzută. În luna iulie, Alexandra Măceșanu avea să fie răpită de același bărbat, tot la ocazie. Dar, fata de 15 ani a reușit să anunțe poliția după o zi de la dispariție, însă, autoritățile nu au avut certitudinea locului în care fata este prizonieră. Din nefericire, polițiștii au ajuns prea târziu, pentru că Alexandra nu a mai fost găsită nici până în ziua de azi.

Timp de 9 luni de zile, anchetatorii nu au reușit să găsească nicio pistă clară, în legătură cu dispariția celor două adolescente.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Ghicioi Mariana