🇷🇴🇬🇧Un român a dat lovitura vieții la o sală de jocuri din Marea Britanie! Românul a câștigat 500.000 lire!

Săptămâna aceasta, conform mai multor surse care ne-au contactat la redacţie, un argeşean din comuna Săpata, plecat chipurile să muncească în Marea Britanie, ar fi câştigat 500.000 lire într-un cazino din UK, adică aproximativ 27 miliarde lei vechi!Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 42 de ani, poreclit „Embargo”.

Contactaţi telefonic, localnici din comuna Săpata ne-au declarat că individul n-a muncit o zi în viaţa lui şi cea mai mare partea a timpului o petrecea la băutură şi în săli de păcănele. În urmă cu câţiva ani, a plecat în Marea Britanie împreună cu mai mulţi amici de pahar, varianta oficială fiind aceea că merg la muncă.

De fapt, susţin apropiaţi ai individului, au plecat pentru a-şi continua viaţa în acelaşi stil, printre sticle de alcool şi în cazinouri.

Iată că şansa i-a surâs şi, conform ultimelor zvonuri, marele norocos va sosi în satul natal în zilele următoare. Deja se anunţă mare chef, cu zile de pomină şi nu este deloc exclus ca norocul incredibil de care a avut parte şi şansa de a începe o nouă viaţă să fie risipite într-un timp scurt.

Vorba aceea, viaţa e ca o scară… ea te urcă, ea te şi coboară…

Până una alta, satul Găinuşa din comuna precizată vuieşte şi multora nu le vine să creadă ce noroc a avut „Embargo”.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publciat de Emilian Ionescu