🇷🇴Marius Duncă: “Dacă PSD ar dispărea din România, cine ar mai mări pensiile?”

„Social-democraţia şi PSD nu vor dispărea din România, oricât şi-ar dori adversarii noştri politici.

Cine ar mai mări pensii, cui i-ar mai păsa de oamenii simpli, dar şi cine ar mai răsplăti munca celor bine calificaţi şi pregătiţi, cum sunt, de exemplu, medicii?

N-aveam nicio îndoială în aceste privinţe, dar membri şi simpatizanţi ai PSD au ţinut să ne spună acest lucru, la întâlnirea pe care am avut-o, în această seară, la Râşnov. Colega mea, Roxana Mînzatu şi-a deschis, la Piaţa Unirii nr. 7, cabinetul parlamentar, în dorinţa ei de a fi aproape de nevoile cetăţenilor din zonă.

Concluzia: suntem uniţi, iar viitorul poate fi construit frumos tot cu soluţiile pe care le propunem de mai bine de trei ani încoace”, a scris Marius Dunca, pe Facebook.

La rândul său, Marcel Ciolacu, președintele interimar al social-democraților, a afirmat la începutul acestei săptămâni că dacă dispare PSD, dispare și democrația: „Democrația într-un stat există atâta timp cât există Putere și Opoziție. Singurul partid de opoziție este PSD. Dacă PSD dispare în România nu mai există democrație, deoarece nu mai există Opoziție”.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu