🇷🇴Radu Oprea (PSD): “Ludovic Orban jignește primarii PNL! Da, îi jignește pe primarii PNL”…

Ludovic Orban jignește primarii PNL! Da, îi jignește pe primarii PNL care au depus proiecte la Fondul de Dezvoltare și Investiții.Guvernul Orban își bate joc și de cetățenii localităților respective pentru că blochează realizarea proiectelor necesare pentru ei. In Prahova, din 22 de proiecte selectate pentru finantare prin FDI, 15 aparțin primarilor PNL și ALDE, doar 7 PSD.

Deci domnilor primari ai localităților: Ploiești, Plopeni, Băicoi, Târgșoru Vechi, Scorțeni, Podenii Noi, Măgureni, Gura Vitioarei, Tătaru, Cărbunești, Boldești-Grădiștea, Cocorăștii Colț, Bălțești, Măneciu, Poienarii Burchi îl mai suportați mult pe Ludovic Orban? Vine acum campania pentru locale și va trebui să dați ochii din nou cu cetățenii.

PNDL nu v-a plăcut, dar ați transformat localitățile pe care le reprezentați, FDI nu vă place nici el că e de la PSD. Poate citiți ce a declarat Președintele Iohannis și măcar acum, în afara campaniei, recunoașteți adevărul: programele PSD pentru dezvoltarea localităților României sunt bune și trebuie să continue”, a scris pe Facebook Radu Oprea, cel care a fost ministru pentru Mediul de Afaceri în Guvernul Dăncilă.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Sonia Ivănescu