🇷🇴Ștefan Bănică Jr. în lacrimi pe scena de la Sala Palatului (🎥Video)

Ştefan Bănică Jr. a început concertele maraton de Crăciun și așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, spectacolele lui Ștefan Bănică de la Sala Palatului sunt pline de culoare și de momente unice. Anul acesta, artistul le-a făcut fanilor săi o surpriză pe care o așteptau de ceva timp!Ștefan Bănică Jr. a urcat pe scenă împreună cu fiul său, Radu, care are 16 ani. Cei doi au cântat pentru prima dată live la un concert. Tatăl şi fiul au interpretat piesa „Doar odată-i Crăciunul“, iar sala i-a aplaudat frenetic pe cei doi, îmbrăcați aproape la fel.

Ei au cântat piesa intitulată ”Doar o dată-i Crăciunul”, cu vocea, dar şi la pian. Momentul lor a fost întregit de Seniorul Ştefan Bănică, care şi-a făcut ”apariţia” pe un ecran imens, în mijlocul lor, într-o filmare mai veche, aşa că a fost posibil ca trei generaţii, respectiv bunic, tată şi fiu/nepot să cânte împreună ”Cum am ajuns să te iubesc”.

Nu doar momentele au fost speciale, ci şi prezenţa lor, iar cei doi, tată şi fiu, s-au îmbrăcat extrem de elegant.

Aproape identic, în costume elegante, cu sacouri de culoare roşie şi rever de culoare neagră.

Cu această ocazie, în timpul melodiei, Bănică i-a făcut o declaraţie inedită fiului său, ”Te iubesc băiete şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că exişti”, a spus Ştefan Bănică, potrivit Click!.

La final, interpretul a plâns de atâtea emoţii.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Sonia Ivănescu