🇷🇴🎄Vatra Dornei: Un brad împodobit de elevii unei școli a fost lăsat fără jucării…

În cursul zilei de joi, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 2 Vatra Dornei au împodobit un brad cu jucării și l-au expus în zona pietonală. A doua zi jucăriile dispăruseră din brad.“Din păcate așa arată braduțul școlii noastre la o zi după ce a fost expus pe podul municipiului Vatra Dornei. Dorim să “mulțumim” tuturor celor ce au furat din sufletul copiilor noștri. Ei au adus jucăriile cu toată dragostea și au împodobit <Bradul Copilăriei>,  astfel încât toți copiii din oraș să se bucure, nu doar câțiva!!”, este mesajul de pe pagina de facebook a Școlii Gimnaziale Nr. 2 Vatra Dornei.

“Din păcate așa arată braduțul școlii noastre la o zi după ce a fost expus pe podul municipiului Vatra Dornei. Dorim să “mulțumim” tuturor celor ce au furat din sufletul copiilor noștri. Ei au adus jucăriile cu toată dragostea și au împodobit <Bradul Copilăriei>,  astfel încât toți copiii din oraș să se bucure, nu doar câțiva!!”, este mesajul de pe pagina de facebook a Școlii Gimnaziale Nr. 2 Vatra Dornei.În cursul zilei de sâmbătă, mai mulți elevi și părinți cu suflet mare au împodobit brăduțul din nou cu jucării. De data aceasta au pus lângă el și postere cu următoarele mesaje: „Admiră și lasă și pe alții să se burure de frumos!”,  „Vă rugăm să nu luați jucăriile din brad!” și „Fiți civilizați”.

Reprezentanții Școlii Gimnaziale Nr. 2 Vatra Dornei au precizat că la sfârșitul expoziției jucăriile din brad vor fi donate.

“Oooo, brad frumos și vesel din nou. Mulțumim tuturor celor ce ne-au înteles și ne-au ajutat să reîmpodobim bradul cu jucării!! Am fost impresionați de câți copii și adulți au venit cu jucării și cu dorința de a aduce o schimbare! După ce vom lua bradul de la expoziție, vom lăsa jucăriile pe pod pentru a fi luate de cei ce au nevoie de o jucarie!!”, au scris pe facebook reprezentanții școlii.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Irina Avram