🇷🇴Cei trei agresori care au snopit în bătaie doi polițisti din București aflati in misiune, au fost lăsați in libertate!

Doi polițiști din Capitală au fost bătuți, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au intervenit într-un bloc din Sectorul 4Mai mulți locatari s-au plâns că sunt câțiva tineri care ascultă muzică la un nivel prea ridicat pentru ora 02.00. 

În primă fază, la fața locului au ajuns doi polițiști, apoi a mai venit un echipaj. Tinerii au acceptat să se legitimeze, dar au devenit agresivi când li s-a spus că vor fi sancționați.

Un poliţist a ajuns la spital, lovit la faţă. Agresorii au fost duși la Secția 16 de poliție pentru cercetări. Câteva ore mai târziu, agresorii au fost eliberaţi, deşi nu este prima oară când încalcă legea.A fost o luptă corp la corp între cei doi poliţişti şi tinerii pe care veniseră să îi amendeze.

VIOREL ŞEICARU, vicepreşedinte Sindicatul Naţional al Poliţiştilor: L-a lovit la nivelul fetei. A cerut, conform procedurilor, sprijin. Au venit colegii. Si tot conform pricedurilor i-au imobilizat, incatusat.

În urmă cu două luni, agentul lovit a participat la altă misiune periculoasă. A fost pe urmele unui individ beat şi fără permis care a gonit haotic pe străzile Capitalei. Ca să-l oprească, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă. Într-un final, au reuşit să-l pună la pământ şi l-au reţinut.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu