🇷🇴Suceava: Șofer minor fără permis prins de polițisti in urma unui accident produs de acesta cu un Microbuz…

La data de 14 decembrie 2019, la ora 12.10, o femeie a anunțat prin 112 faptul că „un șofer minor a călcat un câine”.Cu ocazia verificărilor făcute de polițiști la fața locului, s-a stabilit că, la ora 12.00, Răzvan B. (16 ani), în timp ce conducea microbuzul Mercedes pe DC Vuliva, din localitatea Frătăuții Noi, a lovit un câine care se afla pe partea carosabilă, în urma impactului acesta decedând.

După producerea accidentului, adolescentul a plecat de la fața locului și nu a mai fost găsit pe raza localității de domiciliu.

Autovehiculul implicat în accident a fost depistat de polițiști la locuința de domiciliu a lui Răzvan B., situată la o distanță de aproximativ doi kilometri față de locul producerii accidentului, fiind luat de la fața locului de către Dinu B., tatăl băiatului, anterior sosirii la fața locului a echipajului de poliție.

Din verificările făcute de agenți s-a stabilit că minorul nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu