🇺🇸Un bărbat descoperă că problemele sale de respirație din somn sunt din cauza pisicii sale…

Greed se confrunta cu probleme grave de respirație în timpul somnului și nu mai știa ce să facă. După ce a mers la un specialist și a consultat problema, a trebuit să se întoarcă acasă fără niciun răspuns aparent.

Prin urmare, el a decis să instaleze o cameră de supraveghere pentru a-și putea vedea comportamentul în timp ce dormea, pentru a verifica dacă există ceva ce a greșit sau vreo postură incorectă care l-a făcut să rămână fără suflare. Ar fi o apnee? ¿Dispnee? Nimic mai departe.

Imaginile îi ofereau o explicație mult mai simplă decât orice ar putea crede: pisica lui era responsabilă.

Da, prieteni; pisica lui hotărâse că proprietarul ei nu trebuia să respire noaptea și totul pentru că pisica era deranjată ca stăpânul ei o făcuse să cedeze locul ei preferat de dormit.

Imaginile sunt clare: pisica observă modul în care proprietarul său doarme pașnic, asa ca decide sa ii ofere o lecție mai puțin plăcută și decide să se așeze pe fața sa pentru a dormi.

Proprietarul său trebuie să aibă un somn adânc, pentru că, in ciuda greutății pisici, nici măcar nu știe, ca aceasta era problema respirației sale.

Apariția pisicii a devenit virală pe o rețea de socializare, cu peste un milion de like-uri și 300.000 de comentarii.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Irina Maria