🇷🇴🔥Botoșani: Un bărbat de 41 de ani a încercat să dea foc unor fotografii…

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Botoșani, a fost adus la Urgențe cu arsuri pe corp, după ce a încercat să întrențină arderea unor fotografii cu benzină stropită din gură, duminică.Botoșăneanul se afla într-un garaj situat pe strada Ștefan Luchian, din municipiu. Acesta ardea fotografii stropind benzină din gură, însă, când a apropiat bricheta de față, lichidul s-a înflamat și a luat foc. Speriat, acesta a scuipat benzina în flăcări, stropii ajungând pe corp. A stins cu rapiditate focul care a cuprins hainele, apoi a solicitat ajutor, prin apel la 112.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a fost direcționat la fața locului, cadrele medicale găsindu-l pe bărbat în stare de conștiență, agitat și prezentând arsuri pe 10% din suprafața corpului, respectiv pe piept, față, mâini și în cavitatea bucală. Potrivit personalului medical, este posibil ca inclusiv căile respiratorii să fi fost grav afectate.

Acesta a fost transportat către Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, unde a fost apoi pus sub supraveghere și tratament.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Ghicioi Mariana