🇷🇴🚨Alertă! Un bolnav psihic psihic a evadat de la Spitalul din Săpoca din Prahova!

Polițiștii buzoieni au fost sesizați cu privire la faptul că un bolnav cu afecțiuni psihice, în vârstă de 23 de ani, din Prahova, internat și aflat în executarea unei masuri de siguranță, a părăsit incinta Secției Ojasca din cadrul Spitalului de neuropsihiatrie și pentru măsuri de siguranță Sapoca.Polițiștii efectuează investigații și, împreună cu jandarmi, desfășoară activități de căutare a bărbatului, scrie Realitatea de Buzău.

IPJ BUZĂU: „Sfătuim persoanele care văd persoana căutată sa nu se apropie de aceasta, întrucât este cunoscută ca având comportament agresiv. Persoanele care dețin informații utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.”

La același spital, în vară, un bărbat de 38 de ani a atacat cu un stativ 13 pacienţi, dintre care 7 au murit.

Polițiștii buzoieni au fost sesizați că un bolnav cu afecțiuni psihice, în vârstă de 23 de ani, din Prahova, internat în Secția Ojasca a Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, a fugit, conform Realitatea de Buzău.

Bărbatul are o înălțime de 1,70 m, greutate de 65 kg.

Când a fugit acesta purta un trening de culoare gri, pe deasupra un halat de molton albastru și fes de culoare neagră.

Polițiștii și jandarmii buzoieni îl caută și sfătuiesc persoanele care îl văd pe tânăr să nu se apropie de aceasta, întrucât este agresiv.

La același spital, în vară, un bărbat de 38 de ani a atacat cu un stativ 13 pacienţi, dintre care 7 au murit.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Sonia Ivănescu