🇷🇴Astăzi e o zi importantă pentru fostul premier Viorica Dăncilă!

Fostul lider al PSD si fosta Prim-ministru al României împlinește o frumoasă vârstă, iar ziua de naștere și-o petrece prin muncă: Dacă v-ați întâlni azi cu sărbătorita zilei din politică, ce mesaj i-ați transmite?Pe numele din buletin Vasilica-Viorica Dăncilă, aceasta a foat prima femeie din istoria României care a ocupat fotoliul de premier. Membră a Partidului Social Democrat, Dăncilă a deținut functia de prim-ministru al României din 29 ianuarie 2018, pana la sfârșitul lui noiembrie 2019. Anterior, a deținut două mandate succesive de deputat în Parlamentul European din partea PSD.

Premierul Viorica Dăncilă împlinește 56 de ani astăziViorica Dăncilă împlinește azi vârsta de 56 de ani. Familia, prietenii dar și colegii o vor copleși cu urările și darurile sau poate colegii mai puțin, doar acum este un lider in umbra organizației femeilor socialiste pe care le conduce. Unul dintre cele mai așteptate cadouri va fi poate din partea soțului ei.

Cristinel Dăncilă este manager la o companie petrolieră și încasează bani frumoși, iar pentru soția lui nu se va uita la preț atunci când îi va alege darul perfect. Începând cu 2009, partenerul de viață al Vioricăi Dăncilă a devenit cel mai bogat manager din industria petrolieră argeşeană.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Irina Avram