🇷🇴București: Două femei înjunghiate in plină stradă de un individ!

Două femei au fost înjunghiate luni pe stradă, în București, de un bărbat necunoscut. Din informațiile de la această oră, femeile nu au fost grav rănite.Din informațiile de la această oră, starea femeilor rănite nu este gravă.

Incidentul s-a întâmplat pe stradă, în București. Potrivit informațiilor Digi24, bărbatul este cetățean israelian și a fost prins la scurt timp, fiind dus la secția 14 de poliție.

Poliția Capitalei a transmis ulterior un comunicat de presă în care arată că astăzi, în jurul orei 12.10, prin apel apel 112, Secția 14 Poliție a fost sesizată, că „în zona Bulevardului Tineretului, două femei au fost agresate de către un necunoscut, cu un obiect tăietor, fără a avea anterior vreo discuție cu acesta”.

„La fața locului au ajuns de urgență polițiști din cadrul secției, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au condus la sediul subunității. Ambele femei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor”, se precizează în comunicat.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu