🇷🇴Gabriela Firea a fost aleasă președinte al PSD București, după aproape patru ani de interimat…

”Am obținut un scor bun și dorim să îl reedităm anul viitor. Avem parte de o opoziție distructivă, care nu construiește nimic, nu lasă nimic în urmă, ci doar fake-news-uri și etichete false.Împreună cu colegii mei am dat primul test, testul alegerilor locale. Primul test, prima reușită. PSD a reușit să câtșige toate cele 6 sectoare ale Capitalei și primăria generală. ”, a spus Gabriela Firea.

Aceasta a declarat, la Digi24, că până acum, fostele conduceri ale partidului au preferat să menţină interimate în filială. Firea este pregătită, astfel, pentru Congresul din luna februarie, când vor avea loc alegeri şi în conducerea centrală a partidului.

La întâlnirea de luni, care a avut loc la Sala Dalles, a participat şi preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Firea a anunţat că s-au incheiat şi conferintele celor 6 organizatii ale sectoarelor Capitalei, care şi-au numit, la rândul lor, noi conduceri.

„A fost o perioadă și dificilă, și neclară, dar poate că a avut rolul său. 4 ani de interimat la conducerea PSD București mi se pare o perioadă foarte lungă și ușor nestatutară. De obicei, interimatele sunt pentru câteva luni, nu pentru ani de zile”, a spus Gabriela Firea, duminică seara, la Digi24.

Potrivit primarului Capitalei, fostele conduceri ale PSD „și-au dorit” să o mențină pe funcție interimară.

„Nu știu, poate să-mi arate pisica sau poate pentru a fi vulnerabilă. Vom afla. Mâine vom avea aceste alegeri, actuala conducere a PSD a acceptat să organizăm conferință. Vine și rândul meu mâine (luni, n.r.) să particip la alegeri și vom vedea care va fi rezultatul”, a mai spus Gabriela Firea.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu