🇷🇴Firea nemulţumită de faptul că vedeta filmării postate luni pe Facebook a fost „un biet calorifer”…

Gabriela Firea s-a arătat nemulţumită de faptul că vedeta filmării postate luni pe Facebook a fost „un biet calorifer” şi nu proiectele de infrastructură despre care a vorbit.Într-o nouă filmare, primarul general al Capitalei a spus că sunt situaţii când este nevoie de calorifer, mai ales că a fost răcită în ultimele zile.

„Suntem acum in direct atat eu, cat si caloriferul-vedeta!. Ce buget, ce asumare, ce legi electorale, ce trafic si poluare???!! Ieri, tot fb-ul “canta” balada caloriferului! Ca sa vedeti cat de puerili au ajuns unii postaci si chiar influenceri… Asadar, suntem acum in direct atat eu, cat si caloriferul-vedeta!”, a spus Firea în mesajul care însoțește noua filmare, potrivit digi24.ro, citat de News24Ro

Vedeta postării de ieri, a live-ului, nu a fost nici Ciurel, nici prelungirea Ghencea, nici Fabrica de Glucoză, niciun alt proiect de infrastructură, ci un calorifer. Un biet calorifer. Haideţi să vă arăt în prim plan caloriferul. Dacă aceasta este şi noua presă din România, dacă este şi noua politică de a face comentarii pe seama unui politician sau a unui om din administraţie, cuvintele sunt prea sărace în conţinut pentru a-mi spune cu adevărat nemulţuirea faţă de acest tip de reacţie neserioasă”, a spus Gabriela Firea într-un video postat pe pagina de Facebook marți după-amiază.

Potrivit primarului Capitalei, sunt situaţii când are nevoie de un calorifer în birou. „În cazul în care doreaţi să transmiteţi mesaje negative despre RADET: nu, nu suntem racordaţi la reteaua de termoficare. Avem la Primăria Capitalei o centrală proprie. (…) Am fost bolnavă, am fost răcită”, a mai punctat edilul.

Precizările vin după ce Gabriela Firea a apărut, luni, într-o filmare pe Facebook, din biroul de la Primăria Capitalei, în care se vede un calorifer electric, semn că inclusiv în instituţia pe care o conduce sunt probleme din cazua sistemului de termoficare.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Sonia Ivănescu