🇷🇴Fiul lui Sile Cămătaru eliberat după doar câteva ore de arest!

Fiul temutului interlop Sile Cămătaru a fost prins ieri noapte de polițiști la București, dar a fost eliberat după numai câteva ore, pentru că victima lui și-a retras plângerea.El a rămas, totuşi, cu acuzaţia de conducere fără permis şi refuzul de a opri la semnalele agenţilor, urmând să fie audiat în acest caz.

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost oprit de oamneii legii, însă acestia au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare fiindcă a refuzat să oprească la un control în trafic. 

Bărbatul era căutat de polițiști de două luni, după ce a înjunghiat un tânăr într-un club din Timișoara. 

Polițiștii au încercat să-l oprească după ce au remarcat că avea numere de înmatriculare străine. I-au făcut semn să oprească mașina, dar a refuzat. Autoritățile s-au văzut nevoite să-l urmărească în trafic, însă la un moment dat acesta a părăsit autoturismul și a fugit. Polițiștii l-au somat, iar apoi au tras un foc un plan vertical și, în cele din urmă, au reușit să-i imobilizeze și să-l ducă la secție pentru audieri. 

Deși se afla la volan, nu are permis de conducere.

De ce este acuzat Fiul lui Cămătaru?

Albert Balinț l-a înjunghiat cu un cuţit, în faţa unui club de manele din Timişoara, pe un tânăr de 29 de ani. În urma incidentului, acesta a fost dus la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale. a fost oprit în Capitală după o urmărire în care oamenii legii au tras multe focuri de armă. Conducea o mașină cu numere de înmatriculare din străinătate și nu a oprit la semnalul agenților de la Rutieră.

El era căutat de două luni fiindcă înjunghiase un tânăr în fața unei discoteci de la Timișoara. Acum, este posibil ca victima să fi fost amenințată sau plătită ca să ceară oprirea anchetei. Este o practică întâlnită frecvent, fapt pentru care a fost depus și un proiect de lege prin care procurorul general vrea să interzică oprirea anchetelor, chiar dacă victima și agresorul se împacă. 

Redactor Sabău Ionel Pascu articol publicat de Sonia Ivănescu