🇷🇴Petre Geambașu a ajuns cu puțin timp în urmă, în stare gravă, la spital!

Petre Geambașu, tatăl lui Cătălin Gheambașu a ajuns de urgență la spital iar medicii fac tot posibilul pentru a-i reda sănătatea. Potrivit informațiilor exclusive obținute de spynews.ro din surse din anturajul cântărețului, se pare că Petre Geambașu este internat la spital, sub atenta supraveghere a medicilor.

Petre Geambașu, de urgență la spital! Soția sa e disperată!

Se pare că artistul a ajuns la spital din cauza unei crize de discopatie. Artistul a urmat un tratament, însă nu a ținut cont și de celelalte probleme medicale. Astfel, din cauza inimii sale slabe, bărbatul a ajuns la spital. Surse din anturajul lui Petre Geambașu susțin că soția artistului este îngrozită și se roagă ca soțul său să își revină repede.

Ce este discopatia?

Discopatia este cea mai frecventă problemă a sistemului nervos și face referire la degradarea discurilor intervertebrale. În general, discopatia apare în urma unor traume fizice repetate și a presiunii îndelungate la nivelul coloanei vertebrale. Diagnosticul de discopatie sugerează o serie de anomalii patologice ale discurilor intervertebrale. Hernia de disc și boala degenerativă a discurilor intervertebrale sunt afecțiuni care fac parte din categoria discopatiilor.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Emilian Ionescu