🇷🇴Timișoara: Din cauza datoriilor străzile din Orașul Revoluției risca să rămână fără curent electric…

Străzile din Timișoara riscă să rămână în întuneric, în următoarele zile, din cauza datoriilor uriașe ale primăriei către furnizorul de electricitate, Enel.Administrația condusă de Nicolae Robu a primit mai multe reeșalonări de plată pentru facturile scadente, dar acestea nu au fost plătite nici la noile termene.

Surse din cadrul Primăriei Timișoara au declarat pentru PRESSALERT.ro că la sfârșitul lunii noiembrie trebuiau plătiți 300.000 lei și s-au achitat doar 200.000 lei.

La începutul lunii decembrie, Primăria Timișoara trebuia să plătească un milion de lei, dar nu a fost achitat niciun ban. Valoarea datoriilor către furnizorul de electricitate este de peste patru milioane de lei. În condițiile în care cei din primărie nu plătesc și ignoră avertismentele de plată a facturilor, care sunt neachitate de la începutul anului, există riscul ca iluminatul stradal să fie întrerupt, chiar în perioada sărbătorilor de iarnă, asta implicând inclusiv oprirea funcționării semafoarelor din Timișoara.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Sonia Ivănescu