🇷🇴Un cuplu și-a donat darul de nuntă de 35.000 de lei unei familii cu patru copii!

Un cuplu și-a donat darul de nuntă de 35.000 de lei unei familii cu patru copii.Doi tineri proaspăt căsătoriți din Popești Leordeni și-au donat darul de nuntă, în valoare de 35.000 de lei, unei fundații care ridică o casă în Sâmbăta de Sus pentru o familie cu patru copii.

Potrivit Digi24, doi tineri din Popești Leordeni și-au donat darul de nuntă, în valoare de 35.000 de lei, unei fundații care ridică o casă în Sămbăta de Sus pentru o familie care are nevoie de o casă.

Povestea familiei este una tristă și a ajuns la Asociația “Licuricii fericiți” din Câmpulung Moldovenesc, prin intermediul fiului cel mare al familiei, Raul, care a fost găsit înfometat, dormind într-un foișor al Mănăstirii Sâmbăta de Sus. Copilul a fost găsit de Nicoleta Bogoș, reprezentanta Asociației, aflând astfel drama prin care trece întreaga familie.

Familie cu patru copii care locuiesc într-un grajd

Conform reprezentantei asociației, cei patru copii au vârste de 8,5,2 ani și cel mai mic are doar câteva luni.

„Sunt doi adulţi şi patru copii. Stau într-un bordei, într-o anexă a unui grajd care este pe proprietatea celor care deţin vitele de care au grijă. Sunt genul de familie care e pusă la zid, alungaţi. L-am găsit pe Raul în foişorul Mănăstirii Sâmbăta de Sus. Nu mâncase de câteva zile”, a povestit Nicoleta Bogoş.

Emoționată de modul în care l-a găsit pe copil, femeia s-a mobilizat si a decis ca de sărbători să le facă o bucurile celor mici. Așadar, donația cea mai mare pentru casă a venit de la doi tineri din Popești-Leordeni, care au decis să doneze darul de nuntă.

„Nu-i cunosc. Am lansat un apel pe Facebook. Ne-au trimis mesaj să le dăm detalii, ce intenţionăm să facem. Ne-au impresionat. Ştiu că el se numeşte Andrei Nistor, că sunt din. Popeşti-Leordeni şi ne-a spus că va face o donaţie puţin mai mare pe care au primit-o de la alţi oameni, pentru că ei au destul. S-au decis să dea darul de nuntă mai departe”, a afirmat reprezentanta Asociaţiei.

Cei doi tineri au donat 350.000 lei. Locuința se ridică pe o bucată de pământ obținută de la Primărie, iar costul total al lucrărilor este de peste 100.000 de lei.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Ghicioi Mariana