🇷🇴Ilie Năstase și-a cerut scuze de la Iohannis, după ce l-a atacat in urmă cu o săptămână pe tema retragerii decorațiunilor!

“A fost o greșeală și îi cer scuze pentru tot ce am spus, pentru că nu a fost chiar așa”, a spus Năstase, la Gala GSP.Ce a declarat Ilie Năstase despre Klaus Iohannis:

“Nu mă miră, suntem în România. Tovaraşul Iohannis are nevoie de publicitate. Eu nu înţeleg de ce nu a făcut-o până acum? Eu am decoraţia de la Ceauşescu, de la Iliescu, o am de la Constantinescu şi, din păcate, o am şi de la el. S-au trezit acum, nu ştiu unde vor să ajungă.

Am o decoratie de la Sarkozy care era preşedintele de onoare al Franţei, sper că nu o sa dea aceeaşi lege idioată pe care vrea să o dea el sau care există în România. Sunt jocuri idioate de ale lor. Ei nu merită. Aţi văzut ce s-a întâmplat când a luat Iohannis conducerea prima dată? Băsescu i-a dat cea mai mare distincţie a Romaniei lui Iohannis şi invers, Iohannis lui Băsescu. Ei de ce le-au luat? Merită treaba asta?

Eu sunt mai român ca el. După nume şi sunt mai român. Nu trebuie să îmi pun mâna la piept ca el ca să reprezint România cum am reprezentat-o. Mi-am rupt picioarele în toată lumea şi acum îmi ia el mie decoraţia pentru cş am bşut puţin mai mult? Dacă mie mi-a dat 2 ani şi 10 luni, lui Băsescu ce trebuia? Să îi dea 100 de ani?!

Era beat în faţa poliţiei. Mergea beat cu poliţia în faţă, nu se judecă fair-play în ţara asta. Poliţia care m-a oprit pe mine pentru 3 pahare in plus, îl însoţea pe Băsescu. Mie mi-au pus cătuşele, iar în spatele lui Băsescu era SPP-ul. A avut curaj vreunul din măgarii ăia să spună: “Domnule Preşedinte, vă conduc eu maşina, aţi băut, nu aveţi voie”, a declarat Ilie Năstase la Pro X.

Ilie Năstase a fost decorat de Klaus Iohannis cu Ordinul Național “Steaua României” în grad de Comandor, în 2016. Fostul mare tenisman a fost ulterior iritat de faptul că președintele intenționa să retragă decorațiile de la toate persoanele condamnate penal și s-a dezlănțuit.

Decizia preşedintelui de a retrage decoraţiile unor condamnați nu se aplică şi în cazul lui Ilie Năstase, pentru că acțiunea nu a fost îndreptată și împotriva foștilor sportivi.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Sonia Ivănescu