🇷🇴Scandal ca la usa cortului in Plenul Parlamentului: “Regele a murit, trăiască regele. Bufonul a rămas același”…

Schimb de replici în plenul Parlamentului între deputatul PSD Nicolae Bacalbașa și liderul de grup al PNL, Florin Roman. Cei doi s-au certat de la tribuna Camerei Deputaților în momentul dezbaterilor la proiectul care prevede reducerea TVA.În timp ce Florin Roman cerea retrimiterea legii la comisie, Nicolae Bacalbașa striga din sală, moment în care liderul de grup al PNL-ului i-a cerut să nu mai vocifereze: „Ușurel domnule Bacalbașa, aici nu e circ. E Parlamentul României. Pentru astfel de situații luați ceea ce trebuie”.

Bacalbașa a cerut drept la replica și a urmat un schimb de injurii între cei doi parlamentari.

„Vreau să spun că data trecută când nu a vrut să plece 10 minute de la microfon, mirosea violent a alcool. Acum nu l-am mirosit, nu știu, dar după discursul său pot să spun, ca medic, cu toată responsabilitatea, ca aceasta se numește din punct de vedere psihiatric delir, iar din punct de vedere al lumii din care provin se numeste mârlănie”, l-a atacat Bacalbașa pe Florin Roman.

Replica lui Roman nu a întârziat și l-a făcut pe Bacalbașa „bufon”. 

„Regele a murit, trăiască regele. Bufonul a rămas același. De la bugetul de anul trecut, când se dezbătea bugetul, la o oră târzie în noapte, îmi amintesc că bufonul se auzea: „Haideți să încheiem, nu mi-am luat pastilele”. V-am adus pastilele! Poate vă liniștiți.”

Sursa Digi24