🇷🇴Decizie definitivă! Gelu Oltean, Vanessa Youness şi Thomas Lishman rămân după gratii!

Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, rămâne în arest, după ce Curtea de Apel Brașov i-a respins contestația la hotârârea de arestare preventivă pentru 30 de zile.Decizia este definitivă. Gelu Oltean, Vanessa Youness şi Thomas Lishman rămân în arest.

Fostul șef al DGIPI, Gelu Oltean, a fost adus joi cu duba la Tribunalul Brașov. Potrivit informațiilor, acesta a contetat măsura arestului preventiv.

Gelu Oltean, Vanessa Youness şi Thomas Lishman au fost arestaţi preventiv duminică de Tribunalul Braşov, fiind acuzaţi de punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, a unui local pentru consumul ilicit de droguri şi desfăşurarea de operaţiuni privind circulaţia drogurilor de mare risc.

Gelu Olteanu ar fi organizat într-o casă din judeţul Dâmboviţa reuniuni de consum de droguri, inclusiv DMT, un drog puternic halucinogen şi considerat de mare risc, fiecare persoană participantă plătind în jur de 500 de euro. La aceste reuniuni de consum de droguri ar fi participat uneori şi zeci de persoane. Cei trei au fost arestaţi preventiv, după ce au fost prezentaţi unei instanţe din judeţul Braşov, au mai precizat sursele menţionate.

Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, contestă arestul preventiv.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Irina Avram