🇬🇧👑Angajații palatului Buckingham vor primi de Crăciun cadouri în valoare de 7 euro!

Regina Elizabeth a II-a le va oferi angajaților săi de la palatul Buckingham din Londra același cadou de Crăciun, o budincă de la hipermarket în valoare de 6 lire sterline (7 euro).Insolita tradiție de a oferi angajaților o budincă drept cadou de Crăciun a fost inițiată de bunicul reginei Elizabeth a II-a, regele George al V-lea, transmite Digi24.ro, citat de News24Ro

Anul acesta, angajații reginei vor primi o budincă ce este comercializată de un mare lanț de hipermarketuri din Marea Britanie, Tesco.

Cei mai vechi dintre cei aproximativ 1.500 de angajați ai reginei vor primi și vouchere de cumpărături, în valoare de până la 35 de lire sterline (41 de euro). Toți angajații vor primi și o felicitare de la Elizabeth a II-a și prințul consort Philip.

În trecut, angajații de la palatul Buckingham din Londra, reședința oficială a reginei Elizabeth, au primit budinci de Crăciun de la branduri renumite, precum Harrods și Fortnum & Mason.

Însă, potrivit publicației Hello, regina dorește să facă economii, astfel încât a decis să comande de la Tesco, unde cea mai scumpă budincă are prețul de 6 lire sterline. Toate cadourile sunt plătite personal de regină.

Regina Elizabeth a II-a va petrece Crăciunul cu familia la reședința sa din Norfolk.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Irina Avram