🇬🇧Marea Britanie: Ducele de Edinburgh, internat în Spital!

Soțul reginei Elisabeta a II-a va rămâne sub observație și va primi tratament pentru o afecțiune pe care Palatul Buckingham nu a specificat-o.Prințul Filip, soțul reginei Elisabeta a II-a, a fost internat într-un spital din Londra “ca măsură de Prevenție”, a declarat vineri Palatul Buckingham.

Palatul a declarat că Felipe, în vârstă de 98 de ani, a fost internat la Spitalul Regele Eduard al VII-lea pentru observarea și tratarea unei afecțiuni care a fost deja diagnosticată.

Ducele își petrecuse câteva zile la moșia Sandringham a familiei regale din estul Angliei, unde regina și familia ei petrec în general Crăciunul. Regina în vârstă de 93 de ani a călătorit vineri dimineață la Sandringham din Londra, după ce a participat joi la deschiderea de stat a Parlamentului la Londra.

Philip, cunoscut și sub numele de Ducele de Edinburgh, s-a căsătorit cu Elizabeth în 1947 și este consoarta cu cei mai mulți ani de serviciu din istoria britanică. A încetat să mai asiste la angajamentele publice din 2017.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Andrei Marian Mihai