🇷🇴Raed Arafat, despre acuzațiile la adresa sa: “Am ajuns să fiu vinovat și pentru Caracal”

Raed Arafat a declarat că la orice situație de urgență este pus în centrul operațiunii astfel încât să poarte întreaga vină pentru intervenție. „Am ajuns să fiu vinovat și pentru Caracal, unde nu am avut competență”, a spus Arafat, la Marius Tucă Show.“Problema noastră, de la Apuseni încoace – la orice situație de urgență, cumva s-a încercat să fie pus doctorul Arafat în mijloc și pusă vina pe el. S-a încercat mediatic, pe social media într-un mod organizat. Am ajuns să fiu vinovat și pentru Caracal, unde nu am avut nicio competență. La Apuseni nici măcar nu eram în țară”, a mai afirmat Raed Arafat.

Întrebat care ar putea fi motivele, șeful DSU a precizat că unora nu le convine că „doctorul Arafat are credibilitate, altora nu le convine că sistemul de urgență are credibilitate”.

Unii avocați din dosarul Colectiv chiar își îndeamnă clienții să îl critice, spune Arafat.

„Eu cred că unii avocați consideră că dacă-l bagă pe doctorul Arafat, care e cunoscut, procesul o să fie mai interesant. Atunci pun familiile să dea în Arafat să pună atenție pe proces, pe ce vor ei să facă să obțină despăgubiri”, a explicat sursa citată.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Emilian Ionescu