🇷🇴A fost deschisă circulația pe Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, cu restricții de viteză și tonaj!

Compania Națională de Autostrăzi anunță deschiderea circulației pe Lotul 3 Lugoj-Deva în lungime de ceva mai mult de 20 de km. Astăzi, 23.12.2019, s-a deschis circulația pe Lotul 3 Lugoj – Deva, între  Ilia și Holdea cu restricții de viteză și tonaj, informează CNAIR.

Lista retricițiilor: 

Circulația autovehiculelor cu masa până la 7,5 tone

Viteza maximă de până la 80 km/h

Viteza maximă de 50 de km/h, când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheață, mâzgă sau circulația pe durata ploilor torențiale.

Viteza maximă de 60 de km/h pe zona podului peste râul Mureș (rampe şi pod principal, intre km 68+500 şi km 69+500), pe zona podurilor de pe autostrada de la nodul Ilia (poduri şi rampe intre km 76+100 şi km 77+000), respectiv pe zona podului de pe autostrada de la nodul Dobra   (pod principal şi rampe intre km 67+000 şi km 67+500);

Semnalizarea corespunzătoare a sectorului de drum, inclusiv a pericolului prezentei animalelor.

În prezent, pe Sibiu – Nădlac se circulă pe aproximativ 330 de km, cu excepția celor 13 km de pe Lugoj – Deva 2, pe zona ecoductelor”, a declarat Sorin Scarlat, Directorul General CNAIR SA.

După deschiderea circulației pe cei 21,1 kilometri noi ai Lotului 3 Lugoj -Deva, rețeaua de autostrăzi și drum național în regim de autostradă din România măsoară 857,5 de km.

„Am deschis Lugoj – Deva 3, cu restricții, după parcugerea etapei de expertizare a lucrărilor obligatorii pentru apărarea intereselor statului român în fața Curții de Arbitraj, în contradictoriu cu Antreprenorul. Am urmărit ca traficul pe acest tronson să se desfășoare în deplină siguranță.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu